Летни вируси – не са за подценяване

Така мечтаното лято вече е тук и всички с нетърпение чакаме момента, в който ще се отдадем на заслужен отдих. Морските плажове и планинските пътеки ни зоват, но за да можем да се насладим на тези страхотни преживявания трябва да сме в идеална кондиция и здраве. За съжаление обаче, въпреки слънчевото и топло време, вирусите не почиват. Те циркулират постоянно около нас и най-уязвими са най-малките членове на семейството, тъй като имунната им система все още се обучава и е по-податлива към нашествениците. Това може да ви изиграе лоша шега и да провали плановете ви за така чаканата почивка. Затова не подценявайте летните вируси и се подсигурете добре, защото дори и с по-зряла и обучена имунна система, вие също ставате потенциална жертва на коварните вируси.
Освен вече познатите до болка основни методи за предпазване от вируси като добра лична хигиена и дезинфекция, е добре да се погрижите за имунитета и то с природни средства. Те имат потенциала да балансират всичките му компоненти  чрез намаляване на активността на някои от тях и повишаване на други. Важно е да модулирате имунната система, а не просто да я стимулирате и да повишавате излишно нейната активност.
Съществуват продукти изцяло с природни съставки, като прополиса, чийто полезни свойства за човешкия организъм са познати от древността. Богатият му състав определя полезното му и благотворно действие. Прополисът има противовъзпалителен, противовирусен, обезболяващ, антибактериален и противогъбичен ефект, което го прави перфектния продукт, с който да подпомогнете имунната система на своето дете и да си гарантирате приятна семейна почивка.
И тъй като всички сме наясно, че най-добрият лечител е природата, ви препоръчваме да се насочите към продукт с натурални съставки и доказано действие. 10% безалкохолен прополисов разтвор МиниМед е перфектното решение за най-малките. Разтвора е създаден специално за деца. Съдържащият се в него прополис е преминал специална селекция, а 10% концентрация гарантира оптимален ефект за детския организъм.

Това прави МиниМед правилния избор за крепкото здраве на вашия мъник.

НОВИНИ & СТАТИИ

от нашия блог

Летни вируси – не са за подценяване

Здрави и през есента!

Играта навън и в студено време

Към блог страницата
2021-11-09T11:27:46+00:00юли 8th, 2021|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment